Veure tots Veure tots
                   
18 de gener 2017
Futbol: seleccions sub 17 Espanya - Itàlia
 

     
LOGO Menu
AGENDA ESPORTIVA
Imatge XVII Mitja Marató Illa de Menorca

29 d'octubre del 2017

 
Imatge XIV COPA DEL REI - PANERAI / VELA CLÀSSICA MENORCA 2017

Del 29 d'agost al 2 setembre 2017

 
Imatge Volta Cicloturista Internacional a Menorca

20, 21 i 22 d'octubre de2017

 
Imatge ARTIEM HALF MENORCA 2018

23 de setembre del 2018

 
Imatge Ruta dels Fars de Menorca

20, 21, 22 d'octubre del 2017

 
Imatge Volta a Menorca BTT

12, 13, 14 d'octubre del 2017

 
Imatge VI MITJA MARATÓ DE FORNELLS

14 d'abril del 2018

 
Imatge CURSA DEL TORO

30 de juny o 7 de juliol del 2018

 
Imatge CURSA LLUNA PLENA

27 de juliol del 2018

 

Projectes esportius

 
Imatge

L'esport, transmissor de valors socials

Amb el projecte "Els valors en l'esport  de Menorca", el Consell Insular treballa en la pràctica esportiva com a eina de transformació social i personal a partir del respecte a les persones i l'entorn de Menorca.

 
Imatge   Xala a la natura, esport a l'aire lliure

El programa "Xala a la natura" promociona entre els al·lots i les al·lotes de 2n a 6è de Primària de Menorca la pràctica d'esports fora de l'horari escolar i en contacte amb la natura. La illa és un lloc ideal per a l'activitat física i esportiva a l'aire lliure.

 

L'àrea d'Esports del Consell de Menorca, la Fundació per a l'Esport Balear, les Federacions Balears de Vela, de Piragüisme i d'Hípica i els clubs nàutics i hípics de l'illa organitzen i coordinen tres activitats: Vine a navegar, Vine a remar i Coneix el cavall.

Imatge

Xala Jugant

Aquest programa es basa en promocions esportives de diferents esports que s'ofereixen als centres escolars. Consisteixen en sessions d’aprenentatge amb material adequat a l'edat, dins l'horari escolar i amb trobades intercentres, algunes de les quals tenen una continuïtat com ara l'Atletisme Divertit que arriba fins al torneig nacional "Jugando al Atletismo".

Aquestes activitats les coordina i organitza el Departament d'Esports del Consell de Menorca junt amb les delegacions corresponents als esports que es promocionen cada any.

 
Imatge

L'Esport en l'Edat Escolar

L'àrea d'Esports del CIM té, entre altres, la responsabilitat de vetllar per a què tots els fillets/es entre sis i dotze anys, així com els/les al·lots/es entre els 12 i 16 anys puguin gaudir de l'esport i l'activitat física.
El programa EEE esdevé una importància considerable en l’esport menorquí, ja que l’esport en l’edat escolar és un dels pilars fonamentals per assegurar un bon creixement per a les persones.

 
Reconeixements mèdics esportius

El Gabinet de Medicina Esportiva del Departament d'Esports del CIM té la funció de protegir la salut de l’esportista, donant el servei de medicina de l’esport a tota la població d’esportistes de l'illa de Menorca, des de la categoria de pràctica de l’esport en l’edat escolar, federat i de temps lliure

 
Imatge L'esport a debat

Programa del Departament d'Esports del CIM que consisteix en donar l'oportunitat a entitats que ho sol·licitin de desenvolupar jornades, cursos de formació, xerrades i col·loquis a través d'ajudes econòmiques i logístiques.
Es duu a terme durant tot l'any.
Foro d'encontre entre professionals, professors, esportistes, estudiants, practicants d'esports, tècnics etc, on poder dur a terme debats i adquirir coneixements de la pràctica esportiva i de les ciències de l'activitat física i l'esport.

 
Imatge

Menorca illa de l'esport

La web www.menorcailladelesport.com intenta donar resposta a una necessitat, la d'ajuntar tota aquesta informació relacionada amb l'esport de l'illa de Menorca i donar-li cos per oferir la possibilitat de consultar i accedir-hi de manera fàcil, ràpida i senzilla des de qualsevol lloc, en definitiva, poder donar a conèixer a tothom que som l'ILLA DE L'ESPORT.

 
Imatge Moviments per Viure, activitat física i cognitiva per a la gent gran

MoVIments per a Viure va néixer al Departament d'Esports del CIM l'any 2007 amb el nom de A Viure com Cal. El Departament d'Esports del Consell Insular de Menorca va llançar aquest projecte amb l'objectiu d'oferir a tots els geriàtrics i centres de dia de Menorca sessions d'activitat física per millorar la qualitat de vida de les persones. A Viure com Cal arriba a la vida dels centres com una novetat que il·lusiona i motiva els avis i àvies.

 
Imatge

Convocatòries d'ajuts a l'esport

L’objecte d’aquestes convocatòries d'ajuts del Departament d'Esports del CIM és oferir i regular la concessió d’ajudes econòmiques dirigides a l'esport menorquí, tant als esportistes que han assolit un nivell destacat com a les entitats esportives sense ànim de lucre inscrites en el registre de la Direcció General d’Esports de les Illes Balears i amb domicili a Menorca.
Així mateix hi ha una convocatòria dirigida als ajuntaments de l'illa que desenvolupen programes d'activitat física per a la gent gran i per a persones amb discapacitat.

 
Imatge Lliga de curses populars d'estiu

Programa que consisteix en la promoció de l'esport participatiu per a tothom, mitjançant la lliga de curses populars durant tot l'estiu, a través de la seva incursió dins el programa de festes patronals de cada població participant.

 
Rutes saludables Rutes saludables

El programa Rutes Saludables neix de la col·laboració entre les administracions públiques, de la Conselleria de Cooperació, Esports i Habitatge del Consell Insular de Menorca i la Conselleria de Salut del Govern Balear, a través del Gabinet de Medicina Esportiva del Consell Insular i la Direcció General de Salut Pública del Govern Balear.

 
Publicacions esportives

Aquí hi trobareu classificades en tres apartats (col·lecció de jocs i esports autòctons, estudis i altres publicacions), totes les publicacions realitzades des de l'Àrea d'Esports del Consell Insular de Menorca.

 
Campament de Biniparratx

El campament de Biniparratx durarà una setmana. Es portarà a terme de dia 29 de juny a dia 6 de juliol. L’entrada al campament es farà el diumenge dia 29 de juny a les 16:30 hores i la sortida serà el diumenge dia 6 de juliol a les 11:00 hores. L’equip de monitors entrarà al campament el diumenge 29 de juny al matí, per acabar de perfilar detalls.

 
 
 
   
Enllaços relacionats
Menorca       Consell Insular de Menorca
MENORCA, ILLA DE L'ESPORT