Atletisme 

DARRERES NOTÍCIES
11 d'octubre, data per a la Presentació

El Camp Municipal de Ses Canaletes serà testimoni de la posada en escena de tots els esportites del CCE Sant Lluís

 
Imatge Bobillo guanyador absolut de la Lliga de Curses Populars

El corredor del Cecome CCE Sant Lluís es troba en un bon estat de forma

 
Imatge L'atletisme comença el seu nou any

Novetats a la sección d'atletisme del Cecome CCE Sant Lluis

 
Imatge Fes-te Blau, Fes-te Soci

Campanya de Socis del CCE Sant Lluís baix el hashtag #SomBlaus

 
Primer Control de Cross a Menorca

Aquest diumenge va tenir lloc la primera de les cinc proves de la Challenge Menorca de Cross, promogut per la Federacio Balear d'Atletisme i el Consell Insular de Menorca. El club Intersport Menorca Atletisme, va esser l'encarregat de montar la prova, i va fer en un innovador circuit que recorria la platja de Cala Galdana, on van participar un total de 120 atletes federats. En la categoria absoluta, on recorrien un total de 8.400 metres, s'han imposat Toful Moll, amb un temps de 33.05 minuts, seguit de aprop per Joan Moreno i en tercer lloc Ruben Bobillo, els tres atletes de Cecome CCE Sant Lluis. A la categoria femenina, la guanyadora de la carrera de 5.600m, va ser la ciutadellenca de l'Intersport Menorca Atletsime, Tina Ameller amb 28.45 minuts, seguida per Angela Lopez (CA Manresa) i Vanesa Ruiz del Cecome CCE Sant LLuis.

 
Presentació CCE Sant Lluís

El proper diumenge 19 d’octubre ens traslladem tots al Golf Son Parc Menorca perquè en les magnífiques instal · lacions de la urbanització des Mercadal, celebrar allà un dia totalment festiu i que no oblidarem. Un dia en el què els més petits, i no tan petits, podran passar-s’ho genial amb diferents jocs durant el matí, una fideuà popular a l’hora de dinar i l’acte central, la Presentació de tots els equips acompanyats de familiars, autoritats i patrocinadors a les 17.00 h.

El funcionament és senzill. A les 10.00 h. ia les 11.30 h des de la Plaça de Ses Micoles de Sant Lluís, sortida d’autobusos per al trasllat de jugadors i pares que no vulguin utilitzar el seu vehicle. Per a això, cal una inscripció que estarà oberta fins el dimecres 15 d’octubre a les oficines del Club situades al C / Sant Lluís, 56 1r. Els esportistes tindran el trasllat gratuït i els familiars hauran d’abonar només 2 € per persona. Després a les 19.00 h. es procedirà al retorn des de les mateixes instal · lacions del Golf Son Parc Menorca. Per a una millor organització, preguem que tot el que vol utilitzar aquest servei realitzi la inscripció per evitar problemes d’últim moment.

Al voltant de les 14.00 h. es podrà gaudir d’una excel · lent fideuà, cuinada per Tot Arrossos, al costat dels companys d’equip. Per a això, en les mateixes oficines del Club, així com també al Bar del Camp de Futbol, podran retirar els tiquets anticipadament al preu de 7 € per persona que inclou, plat de fideuà, pa i postres. Les begudes es podran comprar al mateix bar del Club de Golf Son Parc. Els que no retirin el tiquet anticipat podran comprar també el mateix dia de l’esdeveniment al preu de 10 € per persona.

I per acabar el magnífic dia, a les 17.00 h. la desfilada de tots els equips i esportistes per ser admirats pels seus familiars on, aprofitant el excel.lent marc natural, realitzarem les fotografies oficials que després seran remeses per correu electrònic a tots els esportistes del CCE de manera gratuïta. Els jugadors hauran d’acudir a la desfilada, amb el xandall oficial del Club, així com també de la samarreta d’entrenaments.

Aquest any i com a novetat, els presents amb només un clic participaran al 1r Concurs Fotogràfic a través de les xarxes socials. Amb el hashtag #ccegolfsonparc, els fotògrafs aficionats podran fer partícips als seus amics de Facebook, Twitter i Instagram de l’esdeveniment que estan gaudint amb diferents premis per a les tres millors fotografies. Durant els propers dies trobareu les bases del concurs al nostre web.

Un dia gran, un dia especial, un dia amb tots els luxes, un dia 100% CCE, un dia que no oblidarem.

 
Imatge Toneig de Festes de petanca

La secció de petanca del CCE organitza, un any mes, el torneig de festes per tripletes.

 
Imatge 18è Torneig de petanca de Sant Llorenç

Els integran de la seccio de petanca del CCE Sant Lluis participaran al torneig de Sant Llorenç

 
Imatge Cursa Popular Festes Sant Lluís

Nova edició de la tradicional cursa popular amb motiu de les festes patronals en honor a Sant Lluís

 
Imatge Noves Inscripcions CCE Sant Lluís

Obert el termini d'inscripcions per a nous jugadores per les seccione de basquet i fútbol de la nostre Entitat

 
 
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS