CLUB ESCOLA MENORQUINA DE JUDOCIF: G57420747
Adreça: C/ Sant Elies, 30
Municipi: MAÓ
Codi Postal: 07701
Telèfon 1 630021399
Telèfon 2:
FAX: 971357298
Adreça electrònica: clementerico@hotmail.com
Web:
Any de fundació: 2003
Número de socis:
Dades d'interés: També es realitzen les classes al col · legi La Salle Maó. Poden fer judo alumnes d'altres centres educatius. Contactar amb l'AMPAModalitats esportives relacionades
Judo


ÚLTIMES NOTÍCIES
Imatge Campionat de Balears, de Sector Est i d'Espanya de Judo Junior

Els passats mesos de gener i febrer es va celebrar els campionats de Balears i de Sector de Judo Junior, en el de les Balears aconseguim una medalla d'or i una medalla de plata i en el de Sector Est una medalla de plata.

 
Imatge Campionat de Balears i d'Espanya Escolar

El passat mes d'abril es va celebrar al poliesportiu de Calvià - Mallorca el Campionat de Balears de Judo Escolar en el qual es van obtenir 5 medalles i un campionat de Balears.

 
Imatge Campionat de balears de Judo Promeses

El passat dia 14 de juny es va celebrar al poliesportiu Germans Escalas de Palma de Mallorca, en aquest campionat obtingueren l'Escola Menorquina de Judo 8 medalles i dos cinquens llocs.

 
Imatge Campionat Balears de Promeses 2013/2014

El Passat dia 14, un grup de judokes del club es va desplaçar a Eivissa convocats per la Delegació a Menorca, per assistir al Campionat de Balears Promeses (categories Benjamins i Alevins). Que se celebraran a Dich illa, la competició tenir Lloc al Poliesportiu Can Guex d'Eivissa i tornem del Campionat de Balears Promeses amb uns resultats fantàstics

 
Imatge Curs del Mestre Pep Mascaró i XXXIX trofeu Bushidokan

Acabat el curs del Mestre Pep Mascaró realitzat a Menorca els dies 6,7 i 8 de juny organitzat pel club Bushidokan al qual assistim. Els joves judoques i no tan joves van poder practicar noves tècniques de Ne-waza.

 
Imatge Assistència al Campionat d'Espanya de Judo Escolar a Leganes

Natalia Fernández Costa i Llucia Rovellada Vinent participin en el Campionat d'Espanya de Judo Escolar en quedar Campiones de Balears en la seva categoria, que se celebrarà a Leganes - Madrid.

 
 
 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS