Imatge

El departament d'esports del Consell Insular de Menorca crea els Juga Menorca Skills. Un nou format d'activitat gratuït que dona l'oportunitat a fillets i filletes d'entre sis i vuit anys (primer i segon de primària), de conèixer i practicar diferents jocs, esports i activitats lúdic esportives. Aquest nou format pretén donar a conèixer les noves modalitats esportives, amb una visió integral. Activitats adaptades i dirigides al desenvolupament de les habilitats bàsiques, un element clau en el progrés motriu dels futurs esportistes. També els permetrà descobrir els valors de l'esport de manera activa i divertida.
 

 

Imatge

Els Juga Menorca Skills es celebraran una vegada al mes durant els caps de setmana. S'iniciaran a partir de la tercera setmana de febrer i finalitzaran el mes de juny. Tindrà lloc en les diverses zones de llevant (Maó, Sant Lluís, Es Castell i Alaior) i ponent (Es Mercadal, Es Migjorn Gran, Ferreries i Ciutadella) de l'illa.


En relació als criteris de participació, poden fer-ho els fillets i fillets nascuts en els anys 2014 i 2015, equivalent a la categoria pre-benjamí. Les places per a la inscripció són limitades i es respectarà el seu termini i ordre. En el cas de superar l'oferta de places, s'admetrà un màxim de dos equips d'un mateix club o entitat. També es prioritzarà la participació d'equips mixtes; Els grups inscrits hauran d'assistir amb un acompanyant (tècnic o persona responsable).


El període d'inscripció es va iniciar el passat dia 5 del mes de desembre, i finalitza el 26 de gener de 2022, totes dues dates incloses. Per les parts interessades a participar, hauran primer d’enviar un email a. Consegüentment se'ls enviarà un document que hauran d'emplenar per a formalitzar la seua inscripció, i enviar-lo de nou al mateix email.
 

 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS