Celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF) 2021 Celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF) 2021

Des del programa MENORCA BORINA del servei d’esports del Consell Insular de Menorca, un any més, volem celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF), per recomanació de la Organització Mundial de la Salut (OMS), amb tots els menorquins i menorquines.

 

Celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF) 2021

Des del programa MENORCA BORINA del servei d’esports del Consell Insular de Menorca, un any més, volem celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF), per recomanació de la Organització Mundial de la Salut (OMS), amb tots els menorquins i menorquines i ho farem en un format diferent.

 

Aquest any plantejam el REPTE COL.LECTIU de sumar els quilòmetres realitzats en totes les activitats físiques dels participants i traslladar-los de forma virtual, en quantes voltes a l’illa es podrien fer. Com ja sabeu una volta al Camí de Cavalls son 185 km.

 

El repte començarà dia 6 d’abril, que és el Dia Mundial de l’Activitat Física, i durarà una setmana, fins dia 13 d’abril, ambdós inclosos.

 

Els participants podran escollir l’activitat que més els agradi o la que practiquin habitualment: caminar, córrer, anar en bici (de carrer o estàtica), nedar, kayak o qualsevol altra modalitat que permeti comptabilitzar els kilòmetres realitzats. Ja sigui perquè coneixem la distància recorreguda, perquè la cinta de córrer, bici estàtica, el·líptica, etc. ens ho marca, o bé perquè disposam d’una app en el mòbil o un rellotge intel·ligent que ens permet enregistrar el recorregut.

 

 

Per participar en el repte tan sols s’ha de fer el següent:

 

  1. Anar a fer la nostra activitat física i comptabilitzar el nombre de quilòmetres realitzats.
  2. Publicar a Instagram, Facebook o enviar a l’adreça menorca.borina@gmail.com:
  • La teva foto fent activitat física
  • Indicar els km recorreguts
  • Indicar el nombre de persones que sou
  • I si tries Instagram o Facebook, a la publicació:

- Escriure els hashtags #DMAF21Menorca i #municipi en el qual pertanys

- Etiquetar a Menorca Illa de l’Esport: a Instagram @menorca.illadelesport o a Facebook @esportscime

 

A més a més, totes les persones que participin en el repte entraran en 3 sortejos:

 

1- sorteig per municipi: d’1 “val regal” de serveis esportius d’una de les empreses col·laboradores

2- sorteig a la foto més original: 1 “val regal” pels 3 finalistes

3- sorteig insular: d’una bicicleta elèctrica!

 

L’activitat física està recomanada a totes les franges d’edat i en multitud de patologies. Fent xarxa entre tots i totes, amb la nostra acció podem promoure hàbits de vida actius i saludables. Que, tal com diu lema internacional del Dia Mundial de l’Activitat Física d’aquest any: “ACTIVITAT FÍSICA: UN POC, VAL MOLT”.

 

Moltes gràcies per formar part d’aquest gran dia que posa de manifest la importància de l’ACTIVITAT FÍSICA per a la salut.

 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS