El Consell Insular de Menorca proposa a Xeca Anglada per ser premiada pel Cornelivs Atticvs 2020 El Consell Insular de Menorca proposa a Xeca Anglada per ser premiada pel Cornelivs Atticvs 2020

L’entrenadora i formadora de Volei, Xeca Anglada és presentada pel Consell Insular de Menorca per rebre el premi Cornelivs Aticvs 2020, de la categoria femenina.

 

El Consell Insular de Menorca proposa a Xeca Anglada per ser premiada pel Cornelivs Atticvs 2020

L’entrenadora i formadora de Volei, Xeca Anglada és presentada pel Consell Insular de Menorca per rebre el premi Cornelivs Aticvs 2020, de la categoria femenina.

 

La candidatura de na Xeca Anglada respon al reconeixement que, des del Consell Insular de Menorca, es vol fer a tota una vida dedicada a la formació esportiva, tenint cura especial a la transmissió de valors educatius i socials, així com d'un treball impecable d'acompanyament als i les esportistes en el seu procés de creixement.

 

La Comunitat Autònoma de les Illes Balears va crear l’any 1996 la distinció CORNELIVS ATTICUS com a reconeixement a totes aquelles persones de les illes que han dedicat la seva vida a la pràctica i a la promoció de l’esport i que formen part de la nostra història i del fet cultural de les Illes Balears.

 

Xeca Anglada ha dedicat tota la seva vida com jugadora i formadora d'esportistes de Voleibol a Menorca. S'ha caracteritzat per la seva incansable passió per aquest esport i per la seva implicació en el procés d'aprenentatge de cadascuna de les jugadores que han passat per les seves mans.

 

El Consell Insular de Menorca posa en valor la orientació que ha tingut la seva tasca com a formadora, la qual ha apostat per oferir una formació integral cuidant tots els aspectes de la persona alhora de transmetre tots els seus coneixements i experiències.

 

Ha estat i és una figura clau en el club referència de volei femení a les Illes Balears, el Club Volei Ciutadella ha apostat per l'aposta d'equips formats a casa i per tant que han estat fruit d'una feina en la que na Xeca ha tingut molt a veure.

 

El proper dia 11 de febrer el jurat del Cornelivs Atticvs resoldrà qui són els guardonats de la categoria masculina i femenina.

 

Des del servei d’Esports del Consell Insular es mostren molt satisfets amb la candidatura i confien en que es valori una trajectòria com la de na Xeca i, especialment, l'aposta per una formació esportiva basada en un procés de creixement personal.

 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS