Imatge CONVOCATÒRIA BEQUES ESPORTIVES PER A LA INFÀNCIA I JOVENTUT

El Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports convoca una línia d’ajuts per a beques esportives per infants i joves.

 

CONVOCATÒRIA BEQUES ESPORTIVES PER A LA INFÀNCIA I JOVENTUT

Imatge

El Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports convoca la línia d’ajuts per a beques esportives per infants i joves.

 

Aquesta convocatòria d’ajuts té com a objectiu ajudar a les famílies amb dificultats econòmiques a pagar el cost de l'activitat esportiva dels seus fills/es durant la temporada 2019-20.

 

El Consell Insular repartirà un total de 40.000€ i que subvenciona entre un 75%, 50% i 30% en funció de la renda per unitat familiar.

 

Les famílies o clubs poden rebre fins a 325€ per poder assumir costos d’una activitat permet que l’esportista pugui gaudir d’una activitat continuada i adequada a uns valors físics i socials, que és fonamental pel desenvolupament i creixement integrals dels nostres infants i joves a Menorca.

 

Les famílies podran fer les sol·licituds fins dia 15 de juliol.

 

Amb aquests ajuts, el Consell Insular de Menorca preveu ajudar a més de 500 famílies que han hagut de fer un gran esforç per mantenir l’activitat dels seus fills/es, al mateix temps, permet ajudar als clubs que han assumit el cost de l’activitat durant la temporada d’aquelles famílies que no han pogut pagar.

 

Podeu consultar tota la informació sobre aquest tràmit a la web del Consell Insular.

 

Convocatòria ajuts pràctica esportiva infancia i joventut
Bases ajuts pràctica esportiva infancia i joventut

 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS