AGENDA ESPORTIVA
Imatge VI Artiem Half Menorca Triatlon 2021

19 de setembre de 2021

 
Imatge II Trail dels Fars Nocturn 2021

25 de setembre de 2021

 
Imatge EPIC CAMi DE CAVALLS 360º

5, 6 i 7 de novembre de 2021

 
 
Imatge Nova formació digital sobre els Jocs Esportius en Edat Escolar

El departament d’Esports del Consell Insular ha organitzat un nou curs digital per a donar a conèixer la filosofia del programa Jocs Esportius del Consell Insular.

 

Nova formació digital sobre els Jocs Esportius en Edat Escolar

Imatge

El departament d’Esports del Consell Insular ha organitzat un nou curs digital per a donar a conèixer la filosofia del programa Jocs Esportius del Consell. Aquesta iniciativa dóna resposta a una de les demandes presentades pel sector esportiu en l’enquesta del Rescat a l’Esport a causa de la pandèmia de la Covid-19.

 

Aquesta nova iniciativa es portarà a terme de dia 9 a dia 30 de juny i està dirigida a qualsevol persona que tingui relació amb l’àmbit esportiu: famílies, entrenadors, àrbitres, coordinadors de clubs esportius i també directius i joves esportistes majors de 17 anys.  Actualment ja s’hi han inscrit 63 persones.

 

Aquest curs comptarà amb una segona part amb un contingut més específic i es portarà a terme durant els pròxims mesos. Els professionals que hagin assistit als dos cursos podran formar part de l’equip tècnic dels Jocs Esportius de la pròxima temporada.


Cal recordar que el model dels Jocs Esportius s’ha compartit amb les administracions públiques, amb la comunitat educativa i, per descomptat, també amb els organismes esportius, per tal d’assegurar un consens que consideram fonamental per garantir l’èxit d’aquesta iniciativa.

 

Projecte Jocs Esportius en Edat Escolar (JEEE)

 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS