Imatge 1a Trobada de Futbol Prebenjamí

L’objectiu d’aquestes trobades és fomentar les relacions dels esportistes dels diferents clubs i municipis, fent que l’esport del futbol sigui molt més que una competició.

 

1a Trobada de Futbol Prebenjamí

Imatge

El passat dissabte va tenir lloc la 1a trobada conjunta de tots els equips que participen a les Trobades de Futbol Prebenjamí que organitza el Consell Insular de Menorca. L’objectiu d’aquestes trobades és fomentar les relacions dels esportistes dels diferents clubs i municipis, fent que l’esport del futbol sigui molt més que una competició.

 

Aquesta trobada, que ha tingut lloc després que des del mes d’octubre s’hagin trobat els equips per zones per compartir jornades de futbol on els fillets i filletes s’inicien en la competició de manera recreativa, es va realitzar a les instal·lacions de Sant Marçal i va reunir a 140 fillets i filletes dels diferents clubs de l’illa.

 

L’activitat del futbol va ser la principal protagonista tot i que també practicaren diferents activitats multiesportives. Per acabar, en consonància amb un dels aspectes que Integrasport està promovent a tots els clubs de l’illa, posaren en pràctica un dels hàbits saludables gaudint d’una peça de fruita.

 

Projecte INTEGRASPORT

 
 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS