Imatge 3.200 persones han participat en la Lliga de Curses d'Estiu

Fins a 3.200 persones, entre adults i infants, s'han sumat a córrer aquest estiu en la XX edició de la Lliga de Curses d'Estiu que organitza l'Àrea d'Esports del Consell Insular.

 

3.200 persones han participat en la Lliga de Curses d'Estiu

Imatge

Fins a 3.200 persones, entre adults i infants, s'han sumat a córrer aquest estiu en la XX edició de la Lliga de Curses d'Estiu que organitza l'Àrea d'Esports del Consell Insular. A banda de les 11 competicions oficials, enguany s'ha afegit una cursa a cada data anomenada "Cursa per a tothom", en la qual no s'ha tingut en compte ni el temps de carrera ni la posició en línia de meta. Aquestes proves s'han organitzat amb l'objectiu d'aprofitar l'organització i donar un espai a qui volgués practicar esport sense més pretensió que la de passar una bona estona.

 

Tots els municipis han celebrat una cursa durant aquest estiu, iniciant la lliga el 7 de juliol a Ciutadella i finalitzant el 15 de setembre, amb la celebració del final de la Lliga a Maó, el municipi que més participació ha aconseguit durant l'estiu. Cal mencionar que aquestes curses s'emmarquen a dins del calendari de la Federació Balear d'Atletisme, el que suposa poder participar en una prova oficial pels qui practiquen aquesta modalitat durant tot l'any.

 

Cal destacar que l'evolució de la Lliga de Curses d'Estiu augmenta de participació en cada edició. L'any 2017 es van apuntar 2.900 persones, mentre que a les de 2019 han arribat a les 3.200.

 

La final de Lliga aplega el màxim de participació.

 

La cursa de final de Lliga, que es va celebrar el dia 15 del mes de setembre, a Maó va reunir a 200 participants. A banda de la prova, amb sortida i arribada a la plaça Esplanada de Maó, es va fer entrega dels trofeus de la Lliga. Destaca el nombre de premis que es van repartir entre les 34 categories als primers classificats masculins i femenins, que van des del nivell d'iniciació fins a persones majors de 70 anys.

 

Projecte Lliga de Curses d'Estiu
El 7 de juliol comença a Ciutadella la XX Lliga de Curses d'Estiu per a tothom

 
 
 
 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS