Imatge 16 joves de Menorca podran formar-se a centres de tecnificació fora de Menorca gràcies als ajuts del Consell Insular

El Consell Insular ha adjudicat els ajuts per a joves esportistes que cursen els seus estudis en centres de tecnificació esportiva o d'alt rendiment fora de Menorca.

 

16 joves de Menorca podran formar-se a centres de tecnificació fora de Menorca gràcies als ajuts del Consell Insular

Imatge

El Consell Insular ha adjudicat els ajuts per a joves esportistes que cursen els seus estudis en centres de tecnificació esportiva o d'alt rendiment fora de Menorca. En total s'han repartit 10.000 euros en ajuts per a les famílies amb joves esportistes que han de fer front a les despeses de tenir a un fill o filla estudiant fora de l'illa.

 

Els 16 joves que enguany es beneficien d'aquesta línia d'ajuts destaquen en els esports de piragüisme, windsurf, vela, bàsquet i atletisme. Dotze d'ells són al·lots i quatre són al·lotes. Cinc d'ells són de Ciutadella, tres de Sant Lluís, dos provenen d'Alaior, dos més de Ferreries, i dos més d'Es Castell. Un jove és de Maó i un altre és de Sant Climent. Tots aquests joves esportistes estan cursant els nivells d'ESO, batxillerat, grau mitjà o cicle superior i compleixen amb els requisits per rebre aquest tipus de suport econòmic, que es reparteix amb màxims de fins a 1.000 euros.

 

Els joves estudiants que s'han presentat a la convocatòria han de complir els requisits de tenir la condició d'esportista/estudiant de Menorca; estar inscrits en qualsevol centre de tecnificació esportiva, centre d'alt rendiment o estar dins del Pla de Tecnificació Nacional i cursar estudis durant el curs 2018/2019.

 

L'objectiu d'aquestes ajudes és animar als joves menorquins a seguir amb els seus estudis acadèmics i esportius en centres que s'adaptin al seu nivell de preparació. Així com col·laborar amb les despeses familiars que comporta enviar a un fill o filla fora de Menorca i promoure la seva tecnificació en l'esport en el qual destaquen durant l'any 2019.

 

Concessio ajuts a esportistes estudiants en centres de tecnificacio esportiva
Convocatoria ajuts a esportistes estudiants en centres de tecnificacio esportiva
Bases ajuts a esportistes estudiants en centres de tecnificacio esportiva

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS