AGENDA ESPORTIVA
Imatge VII TRAIL DELS FARS

2 de febrer de 2020

 
Imatge FITNESS LIVE EXPERIENCE DAY

Febrer de 2020

 
Imatge EPIC CAMÍ DE CAVALLS 360º

13, 14 i 15 de març del 2020

 
Imatge V CURSA CORRE MÔ

5 d'abril de 2020

 
Imatge IX MITJA MARATÓ DE FORNELLS

18 d'abril del 2020

 
Imatge IX TRAIL MENORCA CAMÍ DE CAVALLS

22, 23 i 24 de maig de 2020

 
Imatge 10/5 MILLES CIUTAT DE MAÓ

30 de maig de 2020

 
Imatge CURSA DE LA LLUNA PLENA

7 d'agost del 2020

 
Imatge XX Volta Cicloturista Internacional a Menorca

23, 24 i 25 d'octubre del 2020

 
Imatge SWIM IN MENORCA MARATHON 25 Km

14 de juny de 2021

 
 
Imatge Exercici, la millor medicina

L'Escola de Salut Pública programa pel 30è aniversari una jornada sobre activitat física i salut, que tindrà lloc el pròxim 16 de setembre al Llatzaret de Maó.

 

Exercici, la millor medicina

Imatge

L'Escola de Salut Pública programa pel 30è aniversari una jornada sobre activitat física i salut, que tindrà lloc el pròxim 16 de setembre al Llatzaret de Maó.

 

El gabinet de medicina esportiva del Consell Insular de Menorca ha programat la VII jornada d'activitat física i salut dintre del marc de l'Escola de Salut Pública. Fins a 9 professionals de la salut participaran en el programa que es centrarà en "L'exercici físic en la malaltia crònica". La cita és el pròxim 16 de setembre, de 10 a 17 hores i es durà a terme al Llatzaret.

 

Especialistes d'àrees tan diferents com cardiologia, medicina esportiva, i medicina familiar aportaran el seu punt de vista a través de conferències que lligaran la pràctica de l'esport amb la millora de la salut.

 

El vessant terapèutic de l'esport s'albira com una eina vital en els tractaments de malalties cròniques, ja sigui com a recurs per millorar la vida del pacient o, fins i tot, sanar el cos d'aquella molèstia.

 

Els ponents exposaran així conclusions sobre la pràctica esportiva en persones amb diferents malalties. I com ha afectat l'esport en el desenvolupament del pacient.

 

A banda de les ponències, durant la jornada es celebrarà un taller de E+E (Exercise Experience), impartit per Andreu Estela, metge de família del centre de salut Dalt Sant Joan d'IB Salut Menorca.

 

30 anys de l'Escola de Salut Pública de Menorca

 

L'Escola de Salut Pública de Menorca compleix enguany 3 dècades formant, debatent i ajuntat a professionals de la sanitat en un espai privilegiat. La longevitat de la cita la consolida com una referència dintre del territori nacional, avalada també pels ens col·laboradors, entre els quals hi ha la Universitat Internacional Menéndez Pelayo, l'Acadèmia de medicina familiar d'Espanya i diversos ens públics de l'àmbit sanitari d'Astúries, València, Catalunya i Balears.

 

Per més informació podeu consultar amb el departament d'esports del Consell Insular.

 

VII Jornada "El ejercicio físico en la enfermedad crónica"
Web Escola de Salut Pública

 
Compartir
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS