AGENDA ESPORTIVA
Imatge XX Lliga Curses d'estiu per a tothom

Des del 7 de juliol fins el 15 de setembre

 
Imatge ARTIEM HALF MENORCA 2019

22 de setembre del 2019

 
Imatge SWIM IN MENORCA TRAVESSIA 10 km 2019

29 de setembre de 2019

 
Imatge XIV Jornades Menorca en caiac 2019

Del 3 al 12 d'octubre de 2019

 
Imatge Volta a Menorca BTT

11, 12, 13 d'octubre del 2019

 
Imatge World Pàdel Tour

Del 6 al 13 d’octubre del 2019

 
 
El tennis taula, un esport en auge a Menorca

Menorca compta amb un equip que juga a primera lliga nacional des d'aquest 2019, i quatre equips que formen part de la lliga autonòmica.

 

El tennis taula, un esport en auge a Menorca

El tennis taula a Menorca està de moda. Gairebé tots els municipis de l'illa compten amb equip propi i practiquen aquest esport persones que van des dels 12 anys fins als 80, fent del tennis taula una activitat per a totes les edats.

 

D'entre els clubs illencs destaca l'equip d'Alaior, que el passat mes d'abril va ascendir a primera lliga nacional després de quedar campió a segona divisió nacional masculina davant l'equip de Santa Eulària d'Eivissa. En aquesta segona categoria nacional hi juga l'equip de Sant Lluís.

 

El Club de Tennis taula des Mercadal ha estat el darrer en sumar-se als conjunts que competeixen en lligues fora de l'illa. De fet, el club compta amb poc més d'un any de vida. En aquests moments, però, ja té presència a la tercera lliga nacional, a la Super Balear i a l'autonòmica. En les mateixes lligues juga l'equip de Tennis taula de Ciutadella, amb una trajectòria més dilatada en el temps.

 

Pel que fa al Club de Tennis taula des Castell, en aquests moments té presència a la lliga autonòmica, però ha baixat de la categoria Super Balear.

 

A Menorca, el tennis taula compta amb entre 70 i 80 federats.

 

Dos equips menorquins a la Super Balear

 

Dels equips menorquins, dos juguen a la lliga Super Balear, que enfronta equips illencs de la mateixa categoria. Són l'equip des Castell i de Ciutadella, que a partir del mes d'octubre tornaran a jugar després de l'aturada estival.

 

Cal destacar que els cinc clubs de Tennis taula de l'illa tenen presència a la lliga autonòmica.

 

 
Compartir
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS