AGENDA ESPORTIVA
Imatge XX Lliga Curses d'estiu per a tothom

Des del 7 de juliol fins el 15 de setembre

 
Imatge ARTIEM HALF MENORCA 2019

22 de setembre del 2019

 
Imatge SWIM IN MENORCA TRAVESSIA 10 km 2019

29 de setembre de 2019

 
Imatge XIV Jornades Menorca en caiac 2019

Del 3 al 12 d'octubre de 2019

 
Imatge Volta a Menorca BTT

11, 12, 13 d'octubre del 2019

 
Imatge World Pàdel Tour

Del 6 al 13 d’octubre del 2019

 
 
Imatge 434 fillets i filletes de 2º a 6º de primària han gaudit del programa "Xala a la natura 2019"

Vela, piragüisme, hípica i, com a novetat, golf. Aquests han estat els quatre esports que els més de 400 infants han pogut realitzar, emmarcats en el programa "Xala a la natura".

 

434 fillets i filletes de 2º a 6º de primària han gaudit del programa "Xala a la natura 2019"

Imatge

Vela, piragüisme, hípica i, com a novetat, golf. Aquests han estat els quatre esports que els més de 400 infants han pogut realitzar basicament durant el darrer trimestre del curs escolar, emmarcats en el programa "Xala a la natura". Aquest programa pretén inculcar valors com el respecte pel medi ambient, la importància de practicar esport a l'aire lliure o interactuar amb altres joves, amb el medi marí i amb animals.

 

Per activitats, aquesta ha estat l'acollida dels escolars a l'oferta que ha posat a la seva disposició el servei d'Esports del Consell Insular, conjuntament amb les federacions balears de Vela, Piragüisme, Golf i Hípica, i els clubs hípics i nàutics de l'illa:

 

1. Xala a la natura - Vine a navegar. L'activitat de vela, que es realitza junt amb els Clubs nàutics de Fornells, Villacarlos, Maó i Ciutadella, ha aplegat a 210 alumnes, destacant la presència de més de la meitat dels participants a l'àrea de Fornells.

 

2. Xala a la natura - Vine a remar. Pel que fa a piragüisme, el total d'infants participants ha estat de 45. Tots els clubs nàutics mencionats a l'apartat de Vela s'hi han sumat, llevat de Fornells.

 

3. Xala a la natura - Coneix el cavall. Els clubs hípics d'Alaior, Maó, Haras del mar, Ciutadella i Equisport, junt amb Grup de cavallers de Maó, han estat els encarregats d'acollir als 125 infants que s'han apuntat a aquest programa. L'activitat s'ha dut a terme des del 6 al 30 de maig.

 

4. Xala a la natura - Coneix el golf. Les activitats de golf han estat totes coordinades sota la tutela de Club de golf de Son Parc i amb el vist i plau de la Federació Balear de Golf. 54 alumnes s'han apuntat a aquesta activitat, que s'ha incorporat com a novetat en l'oferta d'enguany.

 

Díptic Xala a la Natura 2019
Projecte "Xala a la natura"

 
Compartir
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS