Imatge Els campus de tecnificació d'estiu apleguen més de 80 esportistes

La Fundació per a l'Esport Balear ha organitzat durant aquest estiu quatre campus per als esportistes menorquins, que han pogut apuntar-se a bàsquet, voleibol, escacs i karate.

 

Els campus de tecnificació d'estiu apleguen més de 80 esportistes

Imatge

La Fundació per a l'Esport Balear ha organitzat durant aquest estiu quatre campus per als esportistes menorquins, que han pogut apuntar-se a bàsquet, voleibol, escacs i karate.

 

En concret, han estat 24 esportistes a bàsquet, 19 al programa de voleibol, 27 d'escacs i 13 al programa de karate. Tots aquests campus han estat tutelats per tècnics i professionals, encarregats de desenvolupar l'activitat i donar suport als joves esportistes que s'han apuntat. D'entre els tècnics i professionals cal destacar la presència de Bep Llorens, entrenador de l'equip de super lliga femenina Avarca de Menorca al campus de voleibol; i al mestre FIDE David Pons, que ha supervisat el campus d'escacs.

 

La majoria d'activitats s'han dut a terme a Ciutadella, a les instal·lacions esportives municipals. I de manera específica, s'ha emprat el poliesportiu d'Alaior per l'activitat de karate. Els campus, que han estat setmanals, han tingut lloc des del 26 de juny al 27 de juliol.

 

A banda de poder millorar les destreses de cada esportista, la delegació menorquina de la Fundació per a l'esport balear s'ha ocupat, en els cursos que ho han requerit, d'aportar una alimentació sana i equilibrada. També s'han facilitat les equipacions adequades per a cada activitat.

 

 

Què fa la Fundació per a l'esport Balear?

 

La Fundació per a l'esport balear és l'encarregada de promocionar, junt amb les federacions esportives, els centres de tecnificació de les Illes. Entre les seves tasques hi ha la de promoure l'esport d'alt nivell entre els més joves, pel que compta amb diferents programes i instal·lacions arreu de la comunitat. A Menorca, la delegació organitza cada estiu, junt amb les federacions i els clubs, diferents campus per donar l'oportunitat als infants a practicar i millorar les seves habilitats durant les vacances escolars.

 

Informe Tecnic Campus Tecnificacio Estiu 2019
Triptic Campus Esport Balear 2019

 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS