AGENDA ESPORTIVA
Imatge XX Lliga Curses d'estiu per a tothom

Des del 7 de juliol fins el 15 de setembre

 
Imatge ARTIEM HALF MENORCA 2019

22 de setembre del 2019

 
Imatge SWIM IN MENORCA TRAVESSIA 10 km 2019

29 de setembre de 2019

 
Imatge XIV Jornades Menorca en caiac 2019

Del 3 al 12 d'octubre de 2019

 
Imatge Volta a Menorca BTT

11, 12, 13 d'octubre del 2019

 
Imatge World Pàdel Tour

Del 6 al 13 d’octubre del 2019

 
 
Imatge Ajudes per fomentar l'esport i l'activitat física a Menorca

Amb l'objecte de col·laborar en la difusió, el manteniment, la formació i la promoció de l'activitat esportiva a través de les activitats que desenvolupen les entitats esportives de Menorca, l'àrea d'esports del Consell obre cada any diferents convocatòries de subvencions.

 

Ajudes per fomentar l'esport i l'activitat física a Menorca

Imatge

Amb l'objecte de col·laborar en la difusió, el manteniment, la formació i la promoció de l'activitat esportiva a través de les activitats que desenvolupen les entitats esportives de Menorca, l'àrea d'esports del Consell obre cada any diferents convocatòries de subvencions.

 

Actualment estan en vigor les ajudes per al foment de l'esport i de l'activitat física de les entitats esportives sense ànim de lucre que es componen de 4 línies:

 

  • línia 1 de subvenció pel manteniment de les entitats esportives. És un ajut per a totes les entitats esportives, excepte les delegacions federatives de les Illes Balears, i es refereix a la gestió, la direcció tècnica, la coordinació de l'escola esportiva de base, les activitats esportives i el foment dels valors en l'esport. Si són delegacions federatives, aquesta ajuda es refereix a la gestió, a les activitats de tecnificació i l'organització de campionats de Balears o superiors. El termini per presentar sol·licituds acaba el 30 de juliol.

    

  • la línia 2 de subvencions per participació. Es refereix a les dietes dels equips en lligues fora de l'illa i als esportistes individuals que participen en campionats fora de Menorca. Les sol·licituds es poden presentar fins al 30 de juliol.

    

  • línia 3 d'ajuts: Beques per a la formació esportiva dels tècnics esportius durant la temporada 2018-19. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 30 de juliol

    

  • línia 4 sobre desplaçaments per participar en les competicions oficials o fases mínimes de classificació fora de Menorca. El termini acaba el 30 de juliol.

 

 

A més, ja s'estan estudiant les ajudes per a esportistes de l'illa en els centres de tecnificació esportiva i les subvencions per a la pràctica esportiva en la infància i la joventut de 3 a 30 anys. El termini d'aquestes va acabar fa uns dies.

 

 

 

 

Ajuts per al foment de l'esport i de l'activitat física de les entitats esportives sense ànim de lucre 2019
Compartir
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS