AGENDA ESPORTIVA
Imatge EPIC CAMÍ DE CAVALLS 360º

13, 14 i 15 de març del 2020

 
Imatge V CURSA CORRE MÔ

5 d'abril de 2020

 
Imatge IX MITJA MARATÓ DE FORNELLS

18 d'abril del 2020

 
Imatge IX TRAIL MENORCA CAMÍ DE CAVALLS

22, 23 i 24 de maig de 2020

 
Imatge 10/5 MILLES CIUTAT DE MAÓ

30 de maig de 2020

 
Imatge CURSA DE LA LLUNA PLENA

7 d'agost del 2020

 
Imatge XX Volta Cicloturista Internacional a Menorca

23, 24 i 25 d'octubre del 2020

 
Imatge SWIM IN MENORCA MARATHON 25 Km

14 de juny de 2021

 
 
Imatge Ajudes per fomentar l'esport i l'activitat física a Menorca

Amb l'objecte de col·laborar en la difusió, el manteniment, la formació i la promoció de l'activitat esportiva a través de les activitats que desenvolupen les entitats esportives de Menorca, l'àrea d'esports del Consell obre cada any diferents convocatòries de subvencions.

 

Ajudes per fomentar l'esport i l'activitat física a Menorca

Imatge

Amb l'objecte de col·laborar en la difusió, el manteniment, la formació i la promoció de l'activitat esportiva a través de les activitats que desenvolupen les entitats esportives de Menorca, l'àrea d'esports del Consell obre cada any diferents convocatòries de subvencions.

 

Actualment estan en vigor les ajudes per al foment de l'esport i de l'activitat física de les entitats esportives sense ànim de lucre que es componen de 4 línies:

 

  • línia 1 de subvenció pel manteniment de les entitats esportives. És un ajut per a totes les entitats esportives, excepte les delegacions federatives de les Illes Balears, i es refereix a la gestió, la direcció tècnica, la coordinació de l'escola esportiva de base, les activitats esportives i el foment dels valors en l'esport. Si són delegacions federatives, aquesta ajuda es refereix a la gestió, a les activitats de tecnificació i l'organització de campionats de Balears o superiors. El termini per presentar sol·licituds acaba el 30 de juliol.

    

  • la línia 2 de subvencions per participació. Es refereix a les dietes dels equips en lligues fora de l'illa i als esportistes individuals que participen en campionats fora de Menorca. Les sol·licituds es poden presentar fins al 30 de juliol.

    

  • línia 3 d'ajuts: Beques per a la formació esportiva dels tècnics esportius durant la temporada 2018-19. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 30 de juliol

    

  • línia 4 sobre desplaçaments per participar en les competicions oficials o fases mínimes de classificació fora de Menorca. El termini acaba el 30 de juliol.

 

 

A més, ja s'estan estudiant les ajudes per a esportistes de l'illa en els centres de tecnificació esportiva i les subvencions per a la pràctica esportiva en la infància i la joventut de 3 a 30 anys. El termini d'aquestes va acabar fa uns dies.

 

 

 

 

Ajuts per al foment de l'esport i de l'activitat física de les entitats esportives sense ànim de lucre 2019
Compartir
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS