Premi ImagEsport: curtmetratges que transmeten els valors en l' esport

ImagEsport és un concurs de curtmetratges dirigit a les entitats esportives de Menorca que vol premiar la tasca de creació de vídeos que transmetin els valors implícits en l'activitat física i l'esport entre la població en edat escolar i entre tots els agents implicats.

 

Premi ImagEsport: curtmetratges que transmeten els valors en l' esport

ImagEsport és un concurs de curtmetratges dirigit a les entitats esportives de Menorca, que vol premiar la tasca de creació de vídeos que transmetin els valors implícits en l'activitat física i l'esport entre la població en edat escolar i entre tots els agents implicats. 

 

L'objectiu és utilitzar la imatge com una eina per sensibilitzar a tots els al.lots i al.lotes que participen en les activitats del programa "L'esport en l'edat escolar" que organitza el Consell de Menorca. I arribar també a totes les persones implicades en l'esport infantil donant a conèixer els valors que es poden transmetre a través dels esports col·lectius i individuals. 

 

Els vídeos han de tenir una durada de 3 a 5 minuts i els protagonistes són al.lots i al.lotes d'entre 6 i 16 anys que pertanyen a algun club esportiu de l'illa.

 

- PREMI IMAGESPORT 2019 -

 

El premi Imagesport convocat l'any 2019 va ser declarat desert pel jurat.

 

- PREMI IMAGESPORT 2018 -

El Club de Tir amb Arc de Maó s'ha dut aquest any el primer premi ImagEsport, dotat amb 900 €, amb el vídeo "Mai oblidis qui ets". El segon premi, de 600 €, i el Premi Popular, amb 150 €, han estat per al Club Escola de Patinatge Artístic de Maó amb el curtmetratge "Un deporte, una vida".

En total s'han presentat a aquesta convocatòria 6 entitats esportives de Menorca. A les anteriors cal afegir el Club Volei d'Alaior, el Club Karate d'Alaior, l'Associació de Bàdminton de Ciutadella i el Club de Judo d'Es Castell que han presentat interessants vídeos sobre els valors que l'esport aporta als al·lots i al·lotes que els practiquen.

El 16 d'agost, a la Plaça Espanya de Ferreries, i davant un nombrós públic es van projectar tots els curtmetratges en un acte presentat per Inés Garrell, directora del Festival Internacional de Cinema de Menorca, qui en col·laboració amb l'àrea d'Esports del Consell de Menorca organitzen aquest premi. Li van acompanyar la directora insular d’Esport Pilar Carrasco i la regidora d’esports de Ferreries, Queta Camps.

 

- TALLER DE VÍDEO PER IMAGESPORT 2018 -

En 2018 es va programar un Taller de vídeo perquè els membres integrants dels clubs esportius, directius, pares, mares, tècnics i esportistes, puguin conèixer les bases de l'edició de vídeo i s'animessin a participar en aquest concurs que vol transmetre els valors implícits en l'activitat física i l' esport entre la població en l'edat escolar i tots els agents implicats.

 

- PREMI IMAGESPORT 2017 -

Amb el vídeo "El Ciclo", el Club de Judo d'Es Castell es va endur el primer premi, dotat amb 900 €. El Club de Patinatge d'Alaior va guanyar el segon premi de 600 € amb el vídeo titulat "Del somni a la realitat" i el premi popular, decidit entre tots els assistents a l'acte, va ser per al vídeo "Valors" del DOSA CF amb la dotació de 150 €.

El conseller d'Ocupació, Projecció econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company, va presentar amb la directora del Festival Internacional de Cinema de Menorca, Inés Garrell, el lliurament de premis que va tenir lloc a Ciutadella el 2 de juliol.

Company va animar a totes les entitats esportives de Menorca a presentar-se a la propera edició de 2018, el III Premi Imagesport, una iniciativa emmarcada dins del programa Posam Valors a l'Esport amb el qual es tracta de que les entitats esportives, mitjançant l'imagen audiovisual, ens puguin transmetre els valors implicits a l'esport amb una historia emotiva, amb fill conductor i que emocioni.

 

- PREMI IMAGESPORT 2016 -

La primera edició del premi ImagEsport Menorca, organitzat per l'àrea d'Esports del Consell de Menorca amb la col·laboració del Festival Internacional de Cinema de Menorca, ens va deixar 4 curtmetratges que mostren els valors que es transmeten a través dels esports individuals i col·lectius.

Al·lots i al·lotes de l'illa que participen en les activitats del programa "L'esport en l'edat escolar" de la Conselleria d'Ocupació, Projecció econòmica, Joventut i Esports són els protagonistes d'aquests vídeos. El segon premi es va repartir entre dues entitats en empatar a les deliberacions del jurat.

Primer premi:
- “Qui ha dit por?”, sobre la modalitat de gimnàstica en què participen esportistes del Club Esportiu Artístic Maó, que van animar al seu coordinador i tècnic Ismael Marcé Olives a presentar-se al concurs.

Premi al vídeo més popular i Segon premi:
- “Junts per l'esport”, d'Alaior Esport (Lô Esport) sobre l'atletisme, protagonitzat per al·lots i al·lotes que practiquen aquest esport i el seu entrenador.

Segon premi:
- “Posam valors a l'esport”, del DOSA, C.F, sobre el futbol. El presenta la presidenta del club, Margarita Moll Salord, i hi participen tots els seus integrants, des de tècnics i esportistes a pares i mares.

 

Diploma per la seva participació:
- “Es tir en fona, més que un esport escolar”, presentat per Luis Antonio Pons Livermore, referent al tir amb fona. Ens explica un dels viatges dels esportistes per disputar les finals de les Illes Balears i participen esportistes, pares, mares i tècnics.

 

Convocatòria IV Premi Imagesport 2019
Convocatòria Premi ImagEsport 2019
Premi IMAGESPORT 2018: curtmetratges premiats
Bases Premi ImagEsport 2018
Premi IMAGESPORT 2017: curtmetratges premiats
Bases Premi ImagEsport 2017
Premi IMAGESPORT 2016: curtmetratges premiats

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS