Imatge World Pàdel Tour

Del 6 al 13 d’octubre del 2019

 

World Pàdel Tour

Del 6 al 13 d’octubre del 2019

Imatge

L’Estrella Damm Menorca Open, nom que rebrà el torneig menorquí, se celebrarà la setmana del 6 al 13 d’octubre del 2019 als municipis de Maó i Sant Lluís i reunirà els millors palistes internacionals, entre els quals es comptaran Fernando Belasteguín i Pablo Lima, les bessones María José i María Pilar Sánchez Alayeto i la parella formada per Gemma Triay i Lucía Sainz.

Com a novetat, l’open insular disposarà de dues pistes centrals: el Pavelló Menorca, que serà la principal, i el Poliesportiu Municipal de Sant Lluís, que funcionarà com a pista principal auxiliar.

Menorca serà durant els propers quatre anys seu del World Padel Tour (WPT), el circuit de pàdel professional més important del món. L’acord assolit entre la Fundació Foment del Turisme de Menorca i l’organització del WPT preveu la celebració a l’illa d’un open anual, de les categories masculina i femenina, entre el 2019 i el 2022.

El World Padel Tour és el circuit de pàdel professional més important del món, tant pel nivell organitzatiu dels tornejos com pels jugadors que hi participen, entre els quals es compten els millors a l'àmbit internacional.


L’inici del circuit es remunta a l’any 2013 i és fruit de l’acord entre el grup d’organitzadors de competicions professionals de pàdel, l’Associació de Jugadors Professionals de Pàdel i l'Associació Femenina Espanyola de Pàdel.

Anualment, se celebren entre 15 i 20 tornejos WPT més un màster final on s’enfronten les millors parelles del rànquing.

 

World Pàdel Tour
Compartir
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS