Veure tots Veure tots
         
2, 3 i 4 de març del 2018
EPIC TRAIL 360º
2, 3 i 4 de març del 2018
EPIC TRAIL 360º
 

     
LOGO Menu
AGENDA ESPORTIVA
Imatge ARTIEM HALF MENORCA 2018

23 de setembre del 2018

 
Imatge CURSA LLUNA PLENA

27 de juliol del 2018

 
Imatge Island Games Menorca a Gibraltar

6 - 12 de juliol de 2019

 
Imatge Xala Fent Ciclisme,

Albert Torres Barceló, el nostre campió, entre els fiets i fietes
a la prova d’Edat Escolar:
Xala fent ciclisme, organitzada pel Grup Esportiu Es Port

 

Xala Fent Ciclisme,

Imatge

Prova per a l'Esport en Edat Escolar.
A las 11,30 h en el Polígon Industrial de Ciutadella.
Si el dia anterior, dissabte, varem poder rebre, felicitar i homenatjar al recent campió mundial de pista en madison, Albert Torres, diumenge matí varem poder comptar amb la seva presència i participació a la prova escolar que organitzar el Grup Esportiu Es Port i que té com a títol: Xala fent Ciclisme. I mai millor dit: Xalar. N’Albert Torres va poder xalar, quan es posar davant les categories més petites obrint pas per el recorregut d’aquests; I també va poder xalar molt més quan fer entrega d’una gorra a cada participant a la prova i, que després, tots aprofitarien per demanar-li la seva firma amb dedicatòria a més de la foto de record. Va ser un dia molt familiar, on el dia, a més, ens va acompanyar i va donar color a les proves escolars que es van realitzar.
Hi varen participar més de quaranta fietes i fiets en el programa proposat aquest dia. Mentres els infantils i alevins realitzaven la seva prova amb línia, els promeses ho passaven de bo amb jocs organitzats, a la vegada que els de la categoria principiant realitzaven la prova d’obstacles. I així com cada categoria anava finalitzant la seva prova, anava rotant de la prova d’obstacles a la zona de jocs, i d’aquesta a la zona de prova amb línia fins a passar tots per ses activitats proposades finalitzar.
La finalitat i la filosofia de l’Escola de Ciclisme del Grup Esportiu Es Port per aquestes proves escolars és que els fiets i filletes s’ho passin de bo xalant, creixent, respectan-se i fent l’esport del ciclisme, juntament i sobretot amb les famílies i els demés amics del ciclisme base.
Les proves a realitzar aquest dia eren: una prova amb línia, on els alevins i infantils tenien esprints bonificables i les promeses i principiants tenien que anar seguir o agafar a n’Albert Torres al llarg del circuït de 350 m. A la prova d’obstacles, diferents segons categories on tenien de 8 a 12 obstacles a salvar, on la tècnica és el que compte. A més de la zona de joc per que els fillets i filletes sempre es trobessin en moviment. Aquestes proves es van realitzar al Polígon industrial de Ciutadella. Es van començar a les 11,30 i finalitzar tot a les 13 h.
Quan varen acabar les proves els al•lots i al•lotes varen compartir d’una picada, l’ocasió ben ho valia, per poder aprofitar i gaudir de la companyia del nostre campió mundial entre els fillets i filletes, que el varen deixar ben cruixit a n’Albert Torres, que ben encantat i amb sa seva paciència, es va dedicar a comploure les peticions fotografiant-se i firmar dedicatòries amb la gent que es trobava allà.

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter

 
 
   
Enllaços relacionats
Menorca       Consell Insular de Menorca
MENORCA, ILLA DE L'ESPORT