Imatge ONA: Dona, Activitat física i Esport a Menorca

Des del projecte ONA treballem per donar a conèixer la nostra realitat i servir d'inspiració a moltes dones amb l'objectiu de millorar la seva qualitat de vida, despertant en elles l'esperit de lluita, superació i creixement personal.

 

ONA: Dona, Activitat física i Esport a Menorca

Imatge

Des del projecte ONA treballem per donar a conèixer la nostra realitat i servir d’inspiració a moltes dones amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida, despertant en elles l’esperit de lluita, superació i creixement personal. Apostem per un futur amb més dones que gaudeixin de l’activitat física i/o esport i els beneficis que aquests impliquen.

 

Entenem l’esport i/o l’activitat física com a eina de millora en la qualitat de vida de les persones, per la seva repercussió en la salut, en les relacions interpersonals i en el propi desenvolupament humà, així com en el foment de la col·laboració i l’enriquiment individual i col·lectiu. D’aquesta manera, l’evolució de l’esport femení és paral·lela a les conquestes de la dona en tots els seus àmbits i plans socials.

 

Considerem que la dona transmet importants valors que requereixen d’accions concretes per fomentar la seva posició de lideratge en la societat i servir de referent. És més, exerceix una gran influència familiar i social que no es correspon amb el seu posicionament en el món laboral, motiu pel qual cal garantir un marc d’igualtat d’oportunitats.

 

HISTÒRIC    MANIFEST    ONA APODERA'T    ONA IOGA    ONA OUTDOOR    ONA, ARC I SALUT    JORNADES 2021 EQUIP ONA

 

 

Web Projecte ONA

 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS