Imatge MENORCA BORINA

Dins de les competències del Gabinet de Medicina Esportiva, de l’Àrea d’Esports del Consell Insular de Menorca, tenim la promoció de l’activitat física, l’exercici físic i l’esport a la població menorquina com a components fonamentals d’un estil de vida saludable.

 

MENORCA BORINA

Imatge

Menorca Borina és el programa de promoció d’activitat física i exercici físic per a la salut liderat pel Gabinet de Medicina Esportiva del Servei d’Esports del Consell Insular de Menorca.

 

VISIÓ:

El programa MENORCA BORINA, pretén generar, divulgar el coneixement i les iniciatives que permetin la promoció de l’activitat física, l’exercici físic i l’esport per la millora de la salut. A més disminuir els hàbits de comportament sedentari entre la població de Menorca.

 

 

MISSIÓ:

Que el programa MENORCA BORINA, sigui un element promotor de polítiques que permetin millorar la salut pública, mitjançant la col·laboració entre les administracions públiques i privades, i també de les entitats socials, per tal de generar una xarxa de promotors de salut que promoguin la millora del nostre estil de vida cap una estil de vida més actiu i saludable.

 

 

OBJECTIU:

Promoure l'activitat física, combatre la inactivitat física, els comportaments sedentaris i en conseqüència promoure la millora de la salut mitjançant una proposta global, inclosa la lluita contra el canvi climàtic i la disminució de les emissions contaminants, produïdes per una mobilitat excessivament motoritzada.

 

Fer una proposta dintre de la Menorca Reserva de Biosfera, amb la finalitat de crear un entorn físic i social anomenat ECO-SOCIO-SISTEMA DE VIDA ACTIVA, on els ciutadans de Menorca puguin assolir un estil de vida físicament actiu i saludable, que ens caracteritzi com a un model únic de Reserva de Biosfera.

 

 

El programa Menorca Borina té cinc àrees específiques d’actuació que abarquen totes les franges de la població:

 

ÀREA EDUCATIVA  ÀREA DE PRESCRIPCIÓ D'EXERCICI FÍSIC  ÀREA CIENTÍFICA I ACADÈMICA  ÀREA COMUNITARIA  ÀREA DE GENT GRAN

 

 

PROGRAMES DESTACATS:

 

TALLERS ALS CENTRES EDUCATIUS

THE DAILY MILE (MILLA DIÀRIA)

PROGRAMA D'ENTRENAMENT FÍSIC EN SUPERVIVENT DE CÀNCERPROGRAMA D'ENTRENAMENT FÍSIC PER A PERSONES SEDENTÀRIES AMB FACTORS DE RISC CARDIOVASCULARS (FRCV)

JORNADA D'ACTIVITAT FÍSICA I SALUT

Videoteca d'exercicis

DIA MUNDIAL DE L’ACTIVITAT FÍSICA

RUTES URBANES SALUDABLES

PROGRAMA D'ENTRENAMENT PRESENCIAL PER A LA GENT GRAN

 

Si vols conèixer més sobre el programa Menorca Borina, pots entrar a les diferents pestanyes que s’indiquen a continuació:

 

EQUIP DE TREBALL  RECURSOS   NOTÍCIES I XARXES SOCIALS  SÍMBOLS  CONTACTE

 

 

 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS