Imatge Island Games Menorca a Gibraltar

6 - 12 de juliol de 2019

 

Island Games Menorca a Gibraltar

6 - 12 de juliol de 2019

ImatgeL'arribada oficial de Menorca als Island Games va tenir lloc l'any 2005, als jocs de Shetland, quan es va aprovar, de forma oficial, la inclusió de l'illa dins aquest selecte club d'illes repartides per diferents indrets del món. El debut, però, no es va poder produir fins a l'edició IGA celebrada a l'illa grega de Rodes, el 2007.

Des del 2007 Menorca ha acudit a totes les edicions dels Island Games disputades fins ara: Aland 2009, Wight 2011, les Bermudes 2013, Jerey 2015 i Gotland 2017, i hi ha aconseguit diferents èxits, no només esportius sinó també socials. Així, ha esdevingut un projecte que ajunta una gran part de la població de l'illa.

No hi ha dubte que el gran repte d'IGA Menorca és arribar a acollir algun dia els jocs a la nostra petita joia de la Mediterrània, ja que per infraestructures som una de les més ben posicionades dins el club de les 24 illes. La idea d'acollir més de 3.500 persones relacionades amb diferents àmbits esportius i de donar a conèixer els atractius amb els quals compta Menorca és un gran repte que ens fa molta il·lusió i al qual van dedicats tots els esforços.

IGA Menorca és sens dubte el projecte esportiu més complet de l'illa, creat per servir tot Menorca en benefici de tot Menorca, però per funcionar i assolir els objectius que en determinaren la creació necessita la implicació i suport de tothom.

El futur immediat té noms i llinatges: Gibraltar 2019. És l'objectiu més clar que tenim a hores d'ara. Després d'haver hagut de reduir l'expedició el bienni de 2013, si bé s'ha anat incrementant en els darrers anys, ara volem recuperar un projecte amb la seva màxima esplendor per enviar a aquesta localització britànica i que representi de la millor forma possible els valors que acompanyen la marca Menorca. Per la importància que té aquest projecte creim necessari l'esforç i el compromís de tots els que feim feina per IGA Menorca.

 

IGA Menorca

 
 
 
 
 
Compartir
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS