Veure tots Veure tots
                 
2, 3 i 4 de març del 2018
EPIC TRAIL 360º
2, 3 i 4 de març del 2018
EPIC TRAIL 360º
 

     
LOGO Menu
AGENDA ESPORTIVA
Imatge Jornades Menorca en caiac 2018

De l'11 al 25 d'octubre de 2018

 
Imatge Volta a Menorca BTT

12, 13, 14 d'octubre del 2018

 
Imatge Volta Cicloturista Internacional a Menorca

19, 20 i 21 d'octubre del 2018

 
Imatge VI TRAIL DELS FARS

3 de febrer de 2019

 
Imatge Island Games Menorca a Gibraltar

6 - 12 de juliol de 2019

 
Imatge World Pàdel Tour

Del 20 al 27 d’octubre del 2019

 

DIA MUNDIAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA

7 de abril 2018

ImatgeCelebració del Dia Mundial de l'Activitat Física: "Siguis actiu tots els dies!"

Adjunts tens els cartells de les activitats d'enguany. T'apuntes?

Manifest del Programa MENORCA BORINA’T Dia Mundial de l’Activitat Física

El Programa de promoció de l’activitat física per a la salut MENORCA BORINA’T, impulsat pel Consell Insular de Menorca, amb motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física, que se celebra el 6 d'abril, manifesta el seu compromís en la incorporació d'aquest hàbit saludable a la vida de tots els ciutadans i a tots els àmbits socials possibles.

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) va decidir durant l’Assemblea Mundial de la Salut de l’any 2002 que el dia 6 d’abril havia de convertir-se en esdeveniment permanent per “promoure l’activitat física com a element essencial de salut i benestar”.

La manca d’activitat física regular, més coneguda com a sedentarisme, es considera un dels problemes de salut més importants i prevalents als països desenvolupats. És el segon factor de risc de mortalitat, al qual s’atribueixen 5,3 milions de morts anuals.

Practicar activitat física de manera regular és una eina efectiva per millorar la qualitat de vida i la salut. A més, suposa un factor preventiu per a diferents problemes de salut crònics: obesitat, diabetis, hipertensió arterial, problemes de l’aparell circulatori, mal muscular, salut mental i càncer, principalment.

El Dia Mundial de l’Activitat Física pretén sensibilitzar a la població sobre la importància que té per a la salut aconseguir un nivell d’activitat física saludable, així com donar a conèixer les recomanacions d’activitat física de l’OMS per a la població: “Un mínim de 30 minuts d’activitat física moderada al dia en els adults, i 60 minuts en infants i adolescents”.

Aprofitam aquest dia per demanar a les organitzacions i persones o professionals vinculats als sectors de la salut, l’educació, l’esport i la recreació, el transport, el medi ambient, el disseny i la planificació urbans, així com a totes les administracions públiques, la societat civil i el sector privat, que prenguin decisions per crear oportunitats sostenibles que promoguin un estil de vida físicament actiu per a tothom.

Des del Consell Insular de Menorca i els ajuntaments de l’illa feim aquesta crida social per treballar conjuntament perquè l’activitat física diària formi part del nostre estil de vida.

Siguis actiu tots els dies!
Feliç Dia Mundial de l’Activitat Física

 
 
 
 
 
 
 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter

 
 
   
Enllaços relacionats
Menorca       Consell Insular de Menorca
MENORCA, ILLA DE L'ESPORT