Veure tots Veure tots
                   
18 de gener 2017
Futbol: seleccions sub 17 Espanya - Itàlia
 

     
LOGO Menu
AGENDA ESPORTIVA
Imatge XVII Mitja Marató Illa de Menorca

29 d'octubre del 2017

 
Imatge XIV COPA DEL REI - PANERAI / VELA CLÀSSICA MENORCA 2017

Del 29 d'agost al 2 setembre 2017

 
Imatge Volta Cicloturista Internacional a Menorca

20, 21 i 22 d'octubre de2017

 
Imatge ARTIEM HALF MENORCA 2018

23 de setembre del 2018

 
Imatge Ruta dels Fars de Menorca

20, 21, 22 d'octubre del 2017

 
Imatge Volta a Menorca BTT

12, 13, 14 d'octubre del 2017

 
Imatge VI MITJA MARATÓ DE FORNELLS

14 d'abril del 2018

 
Imatge CURSA DEL TORO

30 de juny o 7 de juliol del 2018

 
Imatge CURSA LLUNA PLENA

27 de juliol del 2018

 
Imatge CAMINADA A MENORCA

2 d'abril de 2017

 

CAMINADA A MENORCA

2 d'abril de 2017

ImatgeEl conseller d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company, ha presentat avui un complet programa d’activitats, organitzat pel Consell Insular de Menorca i els ajuntaments de l’illa, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física (dia 6 d’abril).

La institució insular i els consistoris han col·laborat en la promoció de l’esport, com a part fonamental per dur una vida saludable, amb la presentació d’un total de 25 activitats que tindran lloc a tots els municipis de Menorca. El conseller Company convida a tothom a sumar-se a una caminada popular, una de les activitats principals engegada pel programa Menorca Borina’t, que tindrà lloc dia 2 d’abril a partir de les 10 hores a la Plaça Esplanada de Maó. “L’activitat física ens dóna salut, per açò és molt important el treball conjunt entre administracions i diferents entitats”, ha dit. Per a sumar-se a la caminada popular cal inscriure’s una hora abans de l’inici de l’activitat.

En aquest sentit, Miquel Company i el cap del Gabinet de Medicina Esportiva del Consell, Fernando Salom, han exposat les claus del Manifest del programa de promoció de l’activitat física per a la salut Menorca Borina’t (que impulsa el Consell Insular de Menorca) on s’expressa el compromís en la incorporació d’aquest hàbit saludable a la vida de tots els ciutadans i en tots els àmbits socials possibles.

Cal recordar que l’Organització Mundial de la Salut (OMS) va decidir durant la 54a Assemblea Mundial de la Salut de l’any 2002, que el dia 6 d’abril havia de convertir-se en esdeveniment permanent per promoure l’activitat física com a element essencial de salut i benestar.

El sedentarisme és el segon factor de risc de mortalitat, al qual s’atribueixen 5,3 milions de morts anuals. “Practicar activitat física de manera regular és una eina efectiva per millorar la qualitat de vida i la salut”, ha afirmat el conseller. Company ha subratllat com des de la institució insular i els ajuntaments de l’illa es fa una crida social per treballar conjuntament perquè l’activitat física formi part de l’estil de vida de tothom i no solament un dia, sinó durant tot l’any.

Per la seva banda, el doctor Fernando Salom ha subratllat l’impuls que té el programa Menorca Borina’t i amb el qual es col·labora al fet que la societat sigui conscient que practicar un estil de vida saludable és bo per a la gent i per al seu entorn. “El més important és crear consciència”, ha destacat.

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter

 
 
   
Enllaços relacionats
Menorca       Consell Insular de Menorca
MENORCA, ILLA DE L'ESPORT