Imatge Intercanvi Barcelona 2016

Els dies 15, 16 i 17 d'abril de 2016 33 fillets i filletes de les seccions de gimnàstica rítmica, tennis i patinatge del Club Esport Sant Lluís van viure una gran experiència a Barcelona

 

Intercanvi Barcelona 2016

Imatge

Un total de 33 nens i nenes descobreixen Barcelona amb l’esport

El Centre Esportiu Municipal de Sant Lluís ha organitzat, un any més i amb l’ajuda de l’Ajuntament de Sant Lluís, un intercanvi pels usuaris de les seccions de tennis, patinatge i gimnàstica del Club Esport Sant Lluís. En total van ser 33 els nens i nenes participants en un viatge que va començar el passat divendres 15 d’abril i que va durar fins el capvespre del diumenge, dia 17. En aquestes 48 hores els participants van conèixer Barcelona i van practicar esport amb usuaris de Centres Esportius Municipals gestionats per l’empresa Cet10.

El viatge va començar el divendres amb el viatge en avió fins a la ciutat comtal. La primera aturada va ser al Zoo de Barcelona on els nens i nenes van poder veure de prop els animals. Posteriorment es van trobar amb les famílies d’acollida. Encara resta pendent fixar la data en la que els nens i nenes de Barcelona tornaran la visita als de Sant Lluís.

El dissabte va començar al Bosc Urbà, una mena de parc d’atraccions dins Barcelona i va continuar amb un dinar de germanor amb els usuaris dels CEM Bac de Roda i Olímpia. Per la tarda hi va haver activitats i competicions esportives.

El diumenge va ser un dia molt especial, ja que els participants de l’intercanvi van viure en directe un partit de tenis del trofeu Conde Godó al Real Club Tennis Barcelona. Després de dinar allà, van tornar a l’aeroport i cap a Menorca.

En total, a més dels 33 nens i nenes, hi van participar 6 monitors de l’empresa Biosport Menorca, encarregada de gestionar el Centre Esportiu Municipal de Sant Lluís.

 

 
 
 
Compartir
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS