Imatge ARTIEM HALF MENORCA 2019

22 de setembre del 2019

 

ARTIEM HALF MENORCA 2019

22 de setembre del 2019

ImatgeTorna a l'illa de l'esport una de les competicions més esperades pels amants dels reptes extrems, el Artiem Half Menorca Triathlon 2019, un repte que s'uneix al marcat caràcter i la forta personalitat d'un entorn natural incomparable, que es brinda com l'escenari perfecte per acollir una nova edició de les proves i desafiaments que planteja la competició de triatló anual, un dels esdeveniments esportius més atractius realitzats a Menorca que no et pots perdre.

La bona reputació i el renom del certamen aconseguit en edicions anteriors, garanteix aquest any la celebració d'una competició sense precedents.

Un any més, la competició del Artiem Half Menorca Triathlon 2019 traslladarà als seus participants fins a la badia natural de Fornells, un tram del litoral nord menorquí que ofereix el seu afable entorn i unes tranquil·les aigües com un veritable refugi davant possibles vents de tramuntana o l'onatge que podrien afectar altres punts de l'illa.

Si vols posar a prova els límits de la teva resistència i superar la teva pròpia marca, no dubtis en inscriure't en una de les competicions més prestigioses que tenen lloc a Europa, el Half Menorca Triathlon 2019, on també esperem a tots aquells que no es vulguin perdre un dels reptes més espectaculars en una concentració esportiva a la qual no pots faltar com a participant o espectador.

Té dues distàncies:
HALF: 1,9 km de natació + 90 km de bicicleta + 21 kms de cursa a peu
SHORT: 1 km de natació, 34 km de bicicleta i 9 km de cursa a peu

És ideal per tancar la temporada de triatló. Té un recorregut de natació de somni a les aigües de Fornells. El tram en bicicleta està tancat al trànsit i la pujada a la torre de Fornells exigeix el màxim als participants.

 

Artiem Half Menorca 2018

 
 
 
 
 
 
Compartir
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS