AGENDA ESPORTIVA
Imatge XX Lliga Curses d'estiu per a tothom

Des del 7 de juliol fins el 15 de setembre

 
Imatge ARTIEM HALF MENORCA 2019

22 de setembre del 2019

 
Imatge SWIM IN MENORCA TRAVESSIA 10 km 2019

29 de setembre de 2019

 
Imatge XIV Jornades Menorca en caiac 2019

Del 3 al 12 d'octubre de 2019

 
Imatge Volta a Menorca BTT

11, 12, 13 d'octubre del 2019

 
Imatge World Pàdel Tour

Del 6 al 13 d’octubre del 2019

 
 
PARTICIPACIÓ JORNADA

JORNADA TECNIFICACIÓ 3 i 4 DE GENER 2015.

 

PARTICIPACIÓ JORNADA

Durant aquest cap de setmana, dies 3 i 4 de gener, la delegació de Tennis Taula de Menorca amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca i la Federació de tennis taula de les Illes Balears, s'han celebrat unes jornades de tecnificació a les quals estaven convidats a participar tots el clubs de tennis taula de l'Illa.

Les jornades celebrades a les instal·lacions del Tennis Taula Alaior, per ser el club amb major participació, han estat seguides amb molta atenció. La direcció ha estat a càrrec del Sr. David Soler, membre del comitè tècnic de la Federació estatal de tennis taula.

L'objectiu de les jornades durant el dissabte, es va centrar en qüestions tècniques i emocionals a tenir en compte a l'hora de treballar durant els entrenaments, a fi d'aconseguir millors resultats durant la competició.

La ponència del diumenge es va centrar en com estructurar una base sòlida a través de la col·laboració dels clubs del tennis taula Menorca amb la Delegació i la Federació de tennis taula, a fi d'aconseguir millorar les carències de recursos, tecnificació, formació, etc... que es tenen actualment. Els objectius són força ambiciosos i es centren en construir campions i campiones menorquins a nivell estatal. Els objectius són de futur i centrats en categories alevins, infantis i juvenils tot reforçant també els veterans, la participació dels fillets i filletes en el tennis taula és vital.

Delegació de Tennis Taula
Menorca.

 
Compartir
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS