AGENDA ESPORTIVA
Imatge World Pàdel Tour

Del 6 al 13 d’octubre del 2019

 
 
Imatge Volta Cicloturista Internacional a Menorca

18, 19 i 20 d'octubre del 2019

 

Volta Cicloturista Internacional a Menorca

18, 19 i 20 d'octubre del 2019

Imatge

La Volta Ciclista Internacional a Menorca és una marxa cicloturista de tres etapes que celebra la seva XIX edició del 18 al 20 d'octubre de 2019. El primer dia (divendres), els participants que ja són a l'illa tenen una petita excursió d'uns 30 kms optativa. La recollida dels dorsals és des de les 17:30 a les 20: 30h. A les 19: 30h hi ha una recepció de benvinguda dels participants i acompanyants i la presentació dels Convidats del món del ciclisme Professional.
 
Dissabte és la primera etapa d'uns 104 kms. La marxa està controlada per les autoritats, amb un cotxe d'obertura i un altre de tancament, ja que roman actiu el trànsit per les carreteres. Dissabte només tenen un petit tram lliure, que és una ascensió controlada mitjançant xip. La cursa comença a les 9 del matí i s'acaba sobre les dues del migdia. A la tarda tenen opció d'assistir a un col·loqui de ciclisme i cicloturisme amb els convidats que dura més o menys una hora i mitja.
 
El diumenge és la segona etapa d'uns 60 kms, també controlada per les autoritats, el cotxe d'obertura i el de tancament de la marxa. Tenen un petit tram lliure que d'ascensió que es controla mitjançant xip. Comença a les 8:45 i vam acabar a les 12h. Sobre les 13.30 es fa el dinar de comiat, amb el lliurament de records i trofeus.

Per a més informació pots consultar la següent web

 

Volta cicloturista internacional a Menorca 2019
Compartir
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS