Imatge XX Volta Cicloturista Internacional a Menorca

23, 24 i 25 d'octubre del 2020

 

XX Volta Cicloturista Internacional a Menorca

23, 24 i 25 d'octubre del 2020

Imatge

La Volta Ciclista Internacional a Menorca és una marxa cicloturista de tres etapes que celebra la seva XX edició del 23 al 25 d'octubre de 2020. El primer dia (divendres), els participants que ja són a l'illa tenen una petita excursió d'uns 30 kms optativa. La recollida dels dorsals és des de les 17:30 a les 20:30h. A les 19: 30h hi ha una recepció de benvinguda dels participants i acompanyants i la presentació dels Convidats del món del ciclisme Professional.

 

Dissabte és la primera etapa d'uns 104 kms. La marxa està controlada per les autoritats, amb un cotxe d'obertura i un altre de tancament, ja que roman actiu el trànsit per les carreteres. Dissabte només tenen un petit tram lliure, que és una ascensió controlada mitjançant xip. La cursa comença a les 9 del matí i s'acaba sobre les dues del migdia. A la tarda tenen opció d'assistir a un col·loqui de ciclisme i cicloturisme amb els convidats que dura més o menys una hora i mitja.

 

El diumenge és la segona etapa d'uns 60 kms, també controlada per les autoritats, el cotxe d'obertura i el de tancament de la marxa. Tenen un petit tram lliure que d'ascensió que es controla mitjançant xip. Comença a les 8:45 i vam acabar a les 12h. Sobre les 13.30 es fa el dinar de comiat, amb el lliurament de records i trofeus.

Més informació a www.menorcacicloturista.com

 

 
Compartir
 
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS