INICI TEMPORADA

El DOSA CF ja s'ha posat en marxa. Des del mes d'agost els equips juvenil i cadets del DOSA estan entrenant en la fase preparatòria, amb l'objectiu de fer un bon paper a les seves respectives competicions.

 

INICI TEMPORADA

El DOSA CF ja s'ha posat en marxa. Des del mes d'agost els equips juvenil i cadets del DOSA estan entrenant en la fase preparatòria amb l'objectiu de fer un bon paper a les seves respectives competicions.

Pel que fa els juvenils, han començat amb la competició de Copa, en aquest cas estan al grup B. De moment les coses van molt bé, en el partit de debut el nostre equip va guanyar 2-1 al Club At. Villacarlos, un equip recent descendit de la lliga nacional. En el segon partit, el DOSA va perdre amb l'equip de Sant LLuis.

Aquesta competició serveix, en part, com a fase preparatòria per a començar la lliga en el millor estat de forma.

Pel que fa als cadets, l'equip de segon any està treballant molt dur per aconseguir ser un equip competitiu durant tota la lliga.

La competició de lliga ja ha tingut inici, en la que els cadets van superar, en el primer partit, al CE Alaior. Un partit molt complicat que al final va acabar amb el marcador favorable pel DOSA (2-1).

En relació als cadets de primer any, també van començar amb bon peu, van aconseguir treure un empat al camp del Mercadal.

En la categoria infantil també s'han iniciat les competicions. El nostre equip que milita en la segona categoria s'ha estat preparant de forma molt conscient. En el seu primer partit es va aconseguir un valuós empat.

La resta dels equips començaran la competició el proper cap de setmana 4 d'octubre. L'equip de Pedro Bosch comença amb la jornada de descans, fet que li dóna una setmana més per preparar la competició.

En canvi, l'equip de Cristina Paz i Ana Silva comença aquest dissabte la seva competició amb la il·lussió dels fillets que componen l'equip.
Finalment, els prebenjamins també han iniciat la seva activitat que combina l'aprenentatge de futbol i altres modalitats esportives a càrrec de Cristina Paz i Ana Silva

 
Compartir
 
Menorca       Consell Insular de Menorca
Menorca, Illa de l'Esport
INICI  -  CONTACTAR  -  AVÍS LEGAL  -  RSS