Veure tots Veure tots
                  
18 de gener 2017
Futbol: seleccions sub 17 Espanya - Itàlia
 

     
LOGO Menu
AGENDA ESPORTIVA
Imatge V TRAIL DELS FARS

4 de febrer de 2018

 
Imatge EPIC TRAIL 360º

2, 3 i 4 de març del 2018

 

CROS ATLETISME

FINAL BALEAR CROS ESPORT PER A L'EDAT ESCOLAR

11 DE FEBRER 2018 - 9:00
CLUB GOLF SÓN PARC - ES MERCADAL

Imatge MENORCA 52 SUPER SERIES SAILING WEEK

19 - 23 de setembre de 2017

 
Imatge XVII Mitja Marató Illa de Menorca

29 d'octubre del 2017

 
Imatge XIV COPA DEL REI - PANERAI / VELA CLÀSSICA MENORCA 2017

Del 29 d'agost al 2 setembre 2017

 
Imatge Volta Cicloturista Internacional a Menorca

20, 21 i 22 d'octubre de2017

 
Imatge ARTIEM HALF MENORCA 2018

23 de setembre del 2018

 
Imatge Ruta dels Fars de Menorca

20, 21, 22 d'octubre del 2017

 
Imatge Volta a Menorca BTT

12, 13, 14 d'octubre del 2017

 
II Jornades d'activitat fisica i salud

Dia 23 de septiembre dentro del programa de la escuela de Salud Publica de Menorca que se celebra en la Isla del Lazareto de Mahón, tendran lugar las II Jornadas de actividad fisica y salud. Espacio de discusión sobre las estrategias actuales y la generación de nuevas propuestas de políticas o proyectos de actuación en la promoción de la actividad física para la salud entre la población en general y especialmente en la población con un estilo de vida sedentario.

 

II Jornades d'activitat fisica i salud

L’organització de la II Jornada de Activitat Física i Salut, dins del programa de l’Escola de Salut Publica de Menorca, que es realitzarà al Llatzaret el proper dia 23 de setembre de 2014, es situa dins d’una de les àrees d’actuació del Programa de Promoció de l’Activitat Física per a la Salut de la Conselleria Cooperació, Esports i Habitatge del Consell Insular de Menorca.
L’objectiu inicial es l’organització d’una jornada sobre activitat física i salut, com element de divulgació dels coneixements científics que promouen la practica d’activitat física, l’exercici físic i l’esport com element de promoció de la salut per a tota la població i a totes les edats.
Establir un espai estable de debat entre els professionals de les ciències de la salut i els professionals de les ciències de l’activitat física i l’esport, responsables polítics i tècnics de les àrees de salut i de l’esport de les administracions publiques, i d’entitats privades, sobre els coneixements dels beneficis de l’activitat física en la promoció de la salut.
Disposar d’un espai de discussió sobre les estratègies actuals i la generació de noves propostes de polítiques o projectes d’actuació en la promoció de l’activitat física per a la salut entre la població en general i especialment en la població amb un estil de vida sedentari.
Per mes informació del contingut de la Jornada, veure programa adjunt, en format PDF, de la II Jornada de Activitat Física i Salut de 2014.

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter

 
 
   
Enllaços relacionats
Menorca       Consell Insular de Menorca
MENORCA, ILLA DE L'ESPORT